miercuri, 29 august 2012

Punct si de la capat

Dupa aproximativ 10 ani de munca in academie, am decis sa urmez un alt drum. Au fost 10 ani plini in care am invatat multe lucruri, am reusit sa transmit cunostintele mele si altora, cu unii am ramas amic; am facut totul din pasiune pentru meseriile de instructor si de inginer, care cred ca ne pot schimba modul in care gandim, interactionam, muncim, facand lucruile mai placute si mai simple.

Elena, logodnica mea (careia ii multumesc pentru sprijinul acordat si rabdarea de care da dovada), ma indeamna sa nu renunt la cariera de instructor si sa incercam sa facem, pe cont propriu, o noua academie si sa continuam munca in acest domeniu, direct sub patronajul nostru, in care sa aplicam propriile principii si viziuni. Multi m-au indemnat si ma sustin sa merg pe acest drum, cu toate ca e destul greu sa te impui pe piata, in principal din cauza conditiilor comerciale (chirii, furnizori etc).

Cert este ca nu mai activez in nicio academie si caut o locatie pentru o sala de curs situata, pe cat posibil, pe langa Politehnica sau Universitate. Avem si o pagina web (www.netschool.ro) pe care o sa pun detalii despre locatia la care m-am hotarat; momentan nu e nimic pe acea pagina.