marți, 24 decembrie 2013

Cum se incheie 2013 si planurile pentru 2014 - noua academie Cisco functioneaza

     Super an 2013, am reusit sa imi pun ordine si in viata personala, asa ca m-am casatorit in sfarsit. Acesta a fost unul din motivele pentru care mi-am restrans activitatea cu care unii dintre voi erau obisnuiti. Totusi, am lucrat si pe plan profesional si am pornit pregatirea pentru certificarea CCIE Routing & Switching, deja primul pas (examenul online) l-am trecut cu succes. Mai am in fata aproximativ 5 luni pana la examenul practic, este destul de dificil, dar in acelasi timp este si foarte interesant: foarte multe lucruri noi, atat din punct de vedere cunostinte cat si metode de abordare a problemelor de configurare si troubleshooting.

     Asa cum am promis unora dintre voi, nu voi renunta la activitatea de instructor care mi-a adus multe satisfactii pe parcursul a 9 ani si ceva, asa ca acum avem infiintata Asociatia Netschool, atestata ca academie Cisco in care deja putem organiza cursuri. M-am gandit foarte serios daca mai are rost sa continui si printre primii care m-au convins au fost fostii studenti care m-au incurajat sa nu renunt la visurile mele. Totusi, am schimbat formula obisnuita de desfasurare a cursurilor si din acest motiv, va rog sa ma contactati, in cazul in care sunteti interesati sa colaboram, pentru a va da lamuriri despre acest nou mod de lucru.

     Sper cu acest proiect sa atrag persoane pasionate de meseria pe care ma voi stradui sa o predau in toate etapele ei: Associate, Professional, Expert.

    Va doresc tuturor un Craciun fericit, un an nou numai cu bucurii, cu sanatate si cu multe visuri implinite,

Marius Moise

membru fondator

Asociatia Netschool

Tel: +(40) 745 007405

E-mail: marius@netschool.ro

2 comentarii: